Прочитај ми чланак

СРБИЈО, ВИДИШ ЛИ ОВО? Слике из Минхена, недеља 17 сати. РАДУЛОВИЋ: Пробудите се!

0

Док је у Србији овог викенда био на снази полицијски час, који је трајао непрекидно 40 сати, грађани Немачке су у недељу поподне изашли у паркове, боравили на свежем ваздуху и јачали имунитет на лековитим сунчевим зрацима.

Фотографије које је на „Твитеру“ поделио и лидер Доста је било Саша Радуловић, показују сцене из Минхена, током јучерашњег дана око 17 часова.

– Места заразе сигурно нису ни паркови ни улица. Да није можда да покушавају да прикрију да је највећи број људи заражен приликом прикупљања потписа за СНС, СПС, Шешеља, Шапића, ПОКС, Чанка и Чомићку, Заветнике? 140.000 људи се гурало да да потпис – каже Радуловић. – Људи поштују све мере. Чиста лаж је да их људи не поштују. Држава НИГДЕ не објављује најважнију информацију: где су се заразили они који су се заразили. Зар није очигледно да је то најважнија информација, како би људи избегли да се заразе на сличан начин?

Лидер Доста је било је прокоментарисао и најаву да су Кинези саветовали да се уведе полицијски час 24 сата и да би то Вучић могао веома лако и да уради.

– Он је буквално довео Кинезе како би имао оправдање за сво ово лудило којим нас малтретира. Ниједне чињенице у изјави Кинеза. Која смо ми банана држава постали. Ниједног стручног лекара. Само СЗО надри-лекари, СНС лекари и сада кинески лекари и политичке поруке. Сви медији, опозиција и посланици ћуте о кршењу Устава. Сви би још драстичније мере. Држава је у опасности. Зато морам да вам идем на живце. Пробудите се. Уништићемо привреду. А то је онда крај – закључио је Радуловић.