Прочитај ми чланак

Србија под пропагандном окупацијом: Вучић поново у ванредном обраћању

0

Србија се налази под пропагандном окупацијом која до сада није виђена. Само два дана после "ванредног обраћања медијима", Александар Вучић је кренуо у редовно обилажење јутарњих програма.

Сада је на реду био РТС, а до краја недеље ваља очекивати и једно гостовање у дневнику на Пинку, можда и на Хепију, јер је прошле недеље имао монолог на Тв Прва. Следеће суботе би могао да се изрежира неки инцидент испред Председништва, па поново ванредна конференција за штампу…

Наравно, после ових редовних хвалоспева на свој рачун крећу хорски и оргазмични извештаји режимским медија уз бомбастичне наслове на сајтовима како живимо супер, како Вучића прате стране службе, притискају га због Косова, како су у опозицији фашисти и лопови…

Шта је све председник јутрос изјавио Јавном сервису и дао нам могућност да знамо све – осим онога шта мисли опозиција, овог пута нећемо пренети јер једноставно није добро за здравље на плус 40, осим потврде да Вучић ни не размишља о расписивању фер и поштених избора:

„Сви ти милиони, та организација њихова, не причам о опозицији већ о милионима, тих 5 или како им је тачно име, они кажу нећемо да учествујемо и то причају од 2017. још од председничких избора и то само зато што не могу да победе на изборима, не да победе већ ни да буду близу на изборима“, рекао је Вучић за РТС.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!