Прочитај ми чланак

СРБИЈА НА НОГАМА: Обрадовић и Стаматовић – „Крећемо у марш за Београд”

0

Из овог краја Србије, из Западне Србије, који није потпуно под влашћу Српске напредне странке и где смо им показали зубе, поручујемо да нећемо више да трпимо зулум Српске напредне странке. Зато крећемо у марш за Београд – рекао је Бошко Обрадовић.

Лидер Здраве Србије Милан Стаматовић је рекао да је дошло време да се актуелној власти покаже да у Србији постоје људи који мисле својом главом и који се не плаше.

„Дошло је време и да се власти покаже да постоје људи и који хоће слободу, пре свега слободу медија. Хоћемо да се боримо за права обичног човека, а не да идемо за квази интелектуалцима који су куповали дипломе и који су са приватних факултета дошли на власт.“Марш за Београд“ није уперено против државе Србије, већ против Српске напредне странке, која влада страхом, медијима, новцем и државним институцијама“ – истакао је Стаматовић.

 „Ми крећемо у марш за Београд,  у име свих унижених здравствених радника, лекара и полицајаца, који имају смешно мала примања. У име свих банкарских клијената који су презадужени и породица које приватни извршитељи избацују из својих домова због дугова. Крећемо, у име породичних људи Србије који данас кубуре са поласком своје деце у школу. Дакле, ми крећемо у име те комплетне Србије која је и социјално и правно згажена и уништена у последњих шест година, додатно и завршно под влашћу Српске напредне странке“ – закључио је лидер Двери.

Обрадовић је још једном позвао све грађане Србије, да се 16. септембра, у суботу у 16 часова испред зграде Владе сви окупе, и пошаљу јасну поруку овој власти да овако више не може.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

На почетку емисије г Стаматовић говорио о томе на чему ће се заснивати сарадња између ЗС и Двери, односно ко све од странака, покрета или појединаца може да се укључи у овај савез у борби против СНС који је у својим редовима окупио појединце бившег режима са криминалним биографијама (00:01:00); док је г. Обрадовић објаснио да ли је могућа сарадња овог савеза са Вуком Јеремићем, прозападном опозицијом и СРС истакавши да су они патриотски блок који ће сарађивати са свима који су против ЕУ, за Русију и КиМ у Србији и против НAТО-а, истакавши да са прозападном опозицијом је могућа једино сарадња кроз борбу за фер и поштене изборе који би се одржали без изборних крађа и капиларних гласова (00:08:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.