Прочитај ми чланак

Срби са КиМ: Вучић је 3 у 1, лажов, лопов и највећи издајник у историји Србије

0

Предаја електро-енергетског система Србије на Косову и Метохији сепаратистима у Приштини од стране председника Србије и тајкуна Александра Вучића је само даљи корак у заокруживању државности самопроглашене републике Косово.

На жалост грађана Србије Александар Вучић је овај систем предао не само Приштини него и „Великој Албанији“ имајући у виду да је електро-енергетски систем Приштине и Тиране интегрисан.

© Фото : Инстаграм/будућност србије

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије да је кредит за изградњу језера Газиводе и хидроцентрале Газиводе подигла Република Србија у висини од 100 милиона долара и у потпуности га отплатила. То у преводу значи, да је комплетан хидросистем Ибар-Лепенац искључиво власништво Републике Србије.

Индикативно је да је први који је најавио предају електро-енергетског система Србије сепаратистима био председник Албаније Еди Рама. Српски режимски медији на ову скандалозну националну издају председника Србије и тајкуна Александра Вучића ћуте.

Предаја електро-енергетског система Србије сепаратистима у Приштини није у интересу ни државе Србије, није у интересу ни грађана Србије а није у интересу ни Срба са Косова и Метохије. Коме је онда то у интересу?

На Косову и Метохији круже бројне гласине са разних страна које побуђују сумњу да је то у интресу  председника Србије. По тим гласинама он је ту предају добро наплатио. Одавно је познато да албанска нарко мафија учествује у стварању независног Косова, почев од финансирања терористичких активности УЧК и учешћа у разним финансијским махинацијама и трансакцијама које су имале за циљ демонтажу институција Републике Србије у јужној српској покрајини. Имајући у виду шта је све до сада предао Приштини, а то су полиција, судство, цивилна заштита, телекомуникације, укидање српских општина, улазак самопроглашне републике Косово у спортске организације итд. председник Србије је по овим гласинама финансијски добро прошао. Зато је и његова прича „Не дам Трепчу, не дам Валач, не дам Газиводе“ имала за циљ само да подигне цену.

Срби са севера Косова и Метохије не избегавају да плаћају струју, али не желе да плаћају сепратистима него својој држави која је електро-енергетски систем у јужној српској покрајини и изградила. У склопу тога Србија је изградила и већ поменуту ХЕ Газиводе са 32 мегавата која у потпуности задовољава потребе Срба на северу Косова и Метохије а коју је тако галантно председник Србије предао властима у Приштини.

Упорно понављање председника Србије о тајкуну Ђиласу у ствари је класична замена теза. Прави тајкун у Србији је Александар Вучић који уопште није гадљив на паре терориста и сепаратиста. Тек његов силазак са власти утврдиће у потпуности размере ове прљаве националне издаје која се мора завршити тако да ће Вучић због рушења уставног и државног поретка Србије одговарати за кривично дело националне велеиздаје.

Уочљива је још једна подвала председника Србије и тајкуна Александра Вучића. У задњих 8 година чим преда неку од институција српске државе сепаратистима у Приштини он трчи у Републику Српску да би србовао на празно и у леру представљајући себе као заштитиника националних права Срба. То се и овога пута десило када је Приштини предао електро-енергетски систем. Председник Србије је потрчао у Републику Српску код Милорада Додика бусајући се у „патриотске“ груди да ће чувати Републику Српску.

У сваком случају, Срби су у председнику Србије и тајкуну Александру Вучићу добили три у један. Великог лажова, још већег лопова а највећег издајника у историји Србије.