Прочитај ми чланак

СРБИ С КиМ: Подршка Бошку, хероју Шумадије, а не прекодринским удбашима

0

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ даје пуну подршку председнику Српског покрета Двери Бошку Обрадовићу у његовој политичкој борби да сачува Косово и Метохију у саставу Републике Србије.

Бошко Обрадовић у потпуности чува тековине својих предака који су из срца Шумадије кренули у Балканске ратове, побеђивали на Церу и Сувобору, пробијали Солунски фронт стварајући државу Србију. Нажалост, председник Српског покрета Двери мора да штити јужну српску покрајину од прекодринских Срба типа Александра Вучића, Вука Драшковића, Милорада Додика који су зајахали Србију, а да би сачували своју власт, жртвују петнаест посто територије Републике Србије.

Истовремено, Бошко Обрадовић инсистира да се руски амбасадор изјасни да ли је држава коју он представља за промену Резолуције 1244 СБ, како пише Политика, а његова екеселенција ћути. Ово тим пре, имајући у виду категоричан политички став председника Руске Федерације Владимира Путина који каже да се статус КиМ мора решавати строго у оквиру Резолуције 1244, што значи у оквиру Републике Србије.

Када је у питању штрајк посланика Српске напредне странке Александра Мартиновића и Сандре Божић, Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ мисли да је то најобичнија политичка будалаштина и да сличног примера у свету не можете наћи. Не можете наћи да припадници владајућих структура штрајкују глађу због понашања опозиције. Посебно је лицимерје да Александар Мартиновић назива Бошка Обрадовића насилником и фашистом имајући у виду насиље и тортуру коју припадици Српске напредне странке данас врше над грађанима Србије. Проблематични ликови у џиповима без регистарских таблица, кратко ошишани и набилдовани, а све у служби Српске напредне странке, данас харају Србијом подсећајући на Хитлерове јунгер бригаде. Сцене са бакљадама које смо ових дана гледали по Београду, управо потврђују нашу констатацију. Уосталом, одговорност актуелног режима за политичку ликвидацију Оливера Ивановића уопште није минорна.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ саветује председнику Српског покрета Двери да прекине штрајк глађу без обзира на узвишене и патриотске циљеве јер треба да брине о сопственом здрављу и да се брине и стара о петоро деце у својој породици. Њима је најпотребнији.