Прочитај ми чланак

СРАМОТА: Вучић не иде на пријеме у Амбасади Русије, али је вечерас на свечаности у Амбасади САД

0
Срадачан сусрет два пријатеља: премијер Србије Александар Вучић и амбасадор САД Мајк Кирби (

Срдачан сусрет два пријатеља: премијер Србије Александар Вучић и амбасадор САД Мајкл Кирби (Фото: Танјуг – Марко Ђоковић)

Премијер Србије Александар Вучић присуствовао је вечерас пријему који је организовао амерички амбасадор у Беогарду Мајкл Кирби поводом Дана независности САД.

Вучић је разговарао са америчким амбасадором и честитао Дан независности, а на пријем у Резиденцију Амбасаде стигао је након што је одговарао на посланичка питања у Скупштини Србије.

Занимљиво

Ко је све био на пријему у Амбсади САД поводом Дана независности – погледај овде.

У последњих два месеца је и амбасада Русије организовала два пријема поводом својих националних празника – Дана победе (9.мај) и Дана Русије (12. јун).

Иако је на оба пријема био присутан председник Србије, Томислав Николић, и многи српски министри, ни на једном од тих пријема није био присутан премијер Србије Александар Вучић.

Поставља се на крају  питања још колико Срба Руси треба да спасу, као што су руски спасиоци спасавали током последњих катастрофалних поплава који су погодили Србију прошле године; или још колико Руса треба да погине за слободу Србије, као што су руски добровољци и војници гинули од 1876.г па до 1945, па да то буде повод да се барем једном српски премијер појави на неком пријему у Амбасади Русије.

А ко је све био, од српских политичара, на пријему у руској амбасади поводом Дана Русије, 12.јуна, видите овде – ПОГЛЕДАЈТЕ И САЗНАЈТЕ ко је све био на пријему у амбасади Русије (фото стрип)

Извор: TANJUG, Србин.инфо