Прочитај ми чланак

СПРЕМА ИЗДАЈУ Вучић лаже да Запад припрема отцепљење Војводине ако не дамо Космет!

0

Сутрашња насловница Вучићевог "Српског телеграфа" драматично најављује да је Запад (оличен у лику Бајдена на насловници) већ припремио отцепљење Војводине ако не признамо независно Косово?! Тај "тајминг" се савршено поклапа са доласком Ангеле Меркел у Тирану 14. септембра, у своју последњу политичку посету иностранству пред пензију, где ће са Рамом, одушевљеним Вучићем и Куртијем да финишира пројекат Велика Албанија (тренутно се зове Опен Балкан, а пре тога Мини Шенген).

Уз Војводину су означили и Републику Српску (по писању овог режимског таблоида такође хоће да нам је „отму“ ако не признамо Косово), док истовремено Вучић снажно подржава Шмита (кога Русија и Кина не признају) и даје му легитимитет?!

И сад брже-боље треба избити Косово и Метохију из глава и срца Срба, јер нам ваља чувати РС и Војводину, коју баш нико не спомиње у контексту отцепљења (осим Вучићевог Чанка и министарке Чомић кад по „службеној дужности“ режирају кризу), нити Војводини прети било каква опасност.

Када је Вучић пре извесног времена послао Чанка да нашироко пропагира нацију Војвођанин, нико га није схватио за озбиљно јер увек служи режиму у Београду. За њим је кренула Вучићева министарка Гордана Чомић. Ни она није успела да „забрине“ Србе, нарочито у Војводини.

Зато је СНС морао да предузме јаче мере…

Јуче је неколико стотина ботова (и средњошколаца који су за то добили око 1.500 динара), марширало Новим Садом као југенд омладинци у Хитлерово време, носећи Вучићеве слике и СНС заставе. Никоме није било јасно ЗАШТО се тако бламирају (носили су маске, наочаре за сунце, капуљаче да их неко не препозна)? Данима пре тога су СНС  активисти организовали ноћно кречење зграда и тараба у „српској Атини“, које су китили тробојкама, а никоме није било јасно зашто?

После насловне стране Вучићевог таблоида у петак – све нам је потпуно јасно.

Не дамо Косово и Метохију, не дамо Војводину, не дамо ниједан педаљ земље Србије у складу са Уставом Србије!

Поклонили бисмо само Вучића са комплетном режимском камарилом, али не можемо јер морају да иду у затвор због велеиздаје и свих могућих кривичних дела.