Прочитај ми чланак

Спот СНС: За нашу децу, али без Косова (ВИДЕО)

0

Српска напредна странка представила је нови предизборни спот у којем су на мапи Србије изоставили Косово и Метохију. Поставља се питање, да ли је у питању нека скривена порука или директно одрицање од српског становништва на Космету?

– Јако занимљива графичка представа за коју бих волео да видим шта мисле њихови бирачи. Односно какав је њихов коментар на ово што се изгледа СНС не брине за децу на Косову. Мислим да је велика грешка овакав спот, али ко зна која се порука крије иза њега. Можда је ово покушај припреме управо СНС бирача на евентуалне будуће кораке Вучића око Косова па тестирају своје бираче – рекао је аналитичар Бобан Стојановић за Директно.рс.

За време ванредног стања Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ саопштио је да је Вучић у тишини Приштини предао Газиводе.

– Дуго времена и у више наврата је Александар Вучић понављао као папагај „Не дам Трепчу, не дам Газиводе“. Користећи пандемију корона вирусом, у тишини, председник Србије је сепаратистима из Приштине предао Газиводе. Дозволио је да Приштина и Тирана формирају заједничку електро-преносну мрежу Косова и Албаније, а да Србија ниједним знаком није показала да је против тога – написали су они.