Прочитај ми чланак

ШПИРИЋ: Само српски непријатељи могу у исту реченицу ставити Холокауст и Српску

0

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић рекао је данас да само провјерени српски непријатељи могу ставити у исту реченицу Холокауст и Републику Српску, како је то у Брчком урадио кандидат Савеза за промјене за предсједника Српске Вукота Говедарица.

Шпирић је изјавио Срни да, умјесто што смишљају слогане у покушају да га спасу ове срамоте, из Савеза за промјене требају да се извине народу којем су увриједили и претке и потомке.

Фото: РТРС

– И док јавност чека барем извињење, они су изашли са предизборним слоганом „Вратити Српску народу“, заборављајући да су народ и Српска једно, а оно што би требало вратити, или барем покушати јесте вратити СДС Српској, ако је то уопште могуће – рекао је Шпирић.

Он је нагласио да је, вршећи власт у Сарајеву у посљедње четири године, СДС на челу Савеза за промјене „продао душу ђаволу“, па се народ у Републици Српској с правом пита ако се они зову „зора“, како се онда мрак зове.

– Због оваквих изјава и издајничког понашања Савеза за промјене у Сарајеву ,Милорад Додик и Жељка Цвијановић под заставом Српске немају достојне противкандидате на октобарским изборима – поручио је Шпирић.