Прочитај ми чланак

ШОЛЕВИЋ: Вучић занемео после сусрета с Амфилохијем; патријарх Иринеј мора у Пећ

0

Александар Вучић је недавно звао и састао се са митрополитом Амфилохијем, али је после сусрета занемео и није издао никакво саопштење, јер је лидер СПЦ у ЦГ одбио све његове захтеве.

Ово за „Центар“ и „Србин инфо“ открива Мирослав Шолевић, лидер покрета „Препород” и наглашава да би патријарх СПЦ морао да столује у Пећкој патријаршији, што би било најбоља овера да је Косово и Метохија српска земља.

– Изјаву Александра Вучића да не може Србија да призна Косово, а да ништа не добије заузврат, схватам као припрему за издају. Ипак, то никада не сме да се догоди и народ то не сме да дозволи.

Боље што нема опозиције у парламенту, јер је Вучић сада једина мета за критике и једини одговорни. Замислите да је у прилици да подели одговорност са некаквим Чанком, Чедом или Шешељем.

Када је реч о корони, наш покрет се залаже за то да народ не мора да носи маске у школама, факултетима и у јавном превозу и трудићемо се да раскринкамо корона фарсу коју намеће дубока држава.

А о плановима покрета „Препород” и о другим темама, послушајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.