Прочитај ми чланак

ШОКАНТАН ВИДЕО Ана Брнабић нуди држављанство мигрантима са севера Африке!

0

Гости продукције "Центар" и "Србин инф" били су Драган Пилиповић, дипломирани политиколог и Милош Оприн, оснивач Фејсбук групе Стоп насељавању миграната и члан Народних патрола, који су упозорили на алармантно стање са мигрантима у Србији. У интервјуу је емитован и видео прилог на којем Ана Брнабић нуди држављанства мигрантима са севера Африке.

– Све их је више и долазе у српске градове у које до сада нису долазили. Њима је први циљ Запад, али ако их не приме тамо, друга опција им је да остану у Србији и другим земљама Источне Европе.

Ситуација ће бити све гора, јер режим и конкретно Ана Брнабић нуди држављанства Србије мигрантима из северне Африке.

Било је много већих ратова у Африци и Азији, па мигранти раније никада нису долазили. Зашто долазе сада? Наводно, су им угрожена права. Па, Ангела Меркел хапси људе због ставова на друштвним мрежама, више су угрожени Немци и Срби у својим државама него такозвани мигранти.

Режимски и прозападни медији нас линчују, а да нас ни јендом нису позвали да чују нашу страну приче и да им представимо доказе о мигрантском насиљу.

Фејсбук цензурише вести о мигрантима путем „фактчекера“, који су заправо Гебелсова цензура. Трумп ће им разбити монопол и натерати да постоје иста права за све.

Медији напдају Народне патроле које само снимају ситуацију камером, а када мигранти нападну девојчицу у Суботици, медији ћуте – кажу наши саговорници.

Они су у емисији открили решење за мигрантско питање у Србији, али и говороили о многим другим темама.