Прочитај ми чланак

СОЦИЈАЛИСТИЧКИ: Док се руга народу без грејања, Бајатовић са сатом од 16.000 $!

0

Директор Србијагаса и високи функционер Социјалистичке партије Србије, Душан Бајатовић, познат је по својој скромности. Тако овај убеђени социјалиста и борац за друштвену једнакост и правду, носи сат од тричавих 16.000 долара.

Изгледа је новопечени доктор техничких наука одлучио себе да части скупоценим сатом како би прославио улазак у интелектуалну елиту Србије, у коју се не може без неког брендираног модног детаља.

Сат за који просечан српски радник треба да рмбачи бар деценију да би га зарадио, краси руку овог доказаног борца за социјалистичку ствар.

Кад већ има плату од невероватних милион динара, по принципу „има се, може се“, Бајатовић боде очи ојађеним грађанима, који захваљујући политици његовог господара грцају у беди и сиромаштву. Уједно, овим статусним симболом шаље и слику како је се уздигао још више у друштвеној хијерархији.

Иначе, сат је марке Breitling Emergency II, те како се може проверити на интернету, кошта 15.651 долар.

Бајатовић, који је на челу „Србијагаса“ синоћ је на ТВ „Пинк“ изјавио да не верује да се Београђани смрзавају на 12 степени, иако велики број станова и даље нема грејање, а температуре иду далеко испод 10 степени. Већина Београђана плаћа грејање на рачуну за инфостан свих 12 месеци.