Прочитај ми чланак

СНС ТЕРОР Заменик председника скупштине општине претио младићу, поднета кривична!

0

Наставља се серија претњи опозицији и обичним грађанима од стране чланова и руководства Српске напредне странке.

Најновији случај се догодио у Смедеревској Паланци, где је је Родољуб Станимировић у народу познатији као Бурза, шеф одборничке групе СНС у том месту, одборник и заменик председника скупштине општине Смедеревска Паланка, на друштвеним мрежама упутио претње Милошу Савићу, истакнутом родољубу и русофилу из Поморавља.

Станимировић се упустио у расправу са грађанима на друштвеној мрежи Фејсбук, где се Савићу обратио поруком претећег садржаја: „ИМА КО ЋЕ ТЕБЕ ДЕБЕЛО ДА ПРЕСЛИША, ПА ЋЕШ ОБИЈАСНИТИ МНОГЕ СТВАРИ а ја ћу се слатко смејати“.

Након овога, Милош је телефоном пријавио полицији претње које му је упутио Родољуб Станимировић.

Док је Милош давао изјаву полицији, Родољуб је написао још један коментар: „ЗА СВЕ ШТО САМ ТИ РЕКАО И ИЗНЕО СТОЈИМ ИЗА СВАКЕ РЕЧИ И САДА ТИ ТО ПОТВРЂУЈЕМ“.

Након узете изјаве, Милоша је телефоном позвао полицијски службеник из ПС Смедеревска Паланка и по налогу тужиоца затражио од Милоша да се изјасни о покретању кривичног поступка против Родољуба Станимировића у народу познатијег као Бурза.

Следећег јутра Милош одлази до полиције где се обавља увиђај на телефону, а све у вези поменутих претећих порука.Тада је и написана кривична пријава. Коментар где Родољуб потврђује претње у току ноћи је обрисан, а на сву срећу Милош је тај коментар „скрин шотовао“.

Иначе, Родољуб има богату политичку прошлост, па је тако био у готово свакој власти. Познат је и по томе што је мењао политичке партије и оснивао и групе грађана.

– И поред свих претњи Родољуба не мрзим, али је његово понашање као представника власти недопустиво. Он треба да заступа интересе грађана, а не да народу прети. Мора сваку сугестију или критуку грађана да прихвати номално и без било какве сујете. Због оваквог дрског и безобразног понашања позивам Родољуба да поднесе оставку на све општинске и страначке функције – рекао је Милош, који је у Смедеревској Паланци више пута постављао билборд с председником Русије Владимиром Путином (последњи пут пре неколико дана).

FOTO: MILOŠ SAVIĆ

С обзиром на то да су друштвене мреже последњих дана преплавиле претње чланова СНС који обећавају убиства и обрачуне са неистомишљеницима, поставља се питање шта је крајњи циљ готово оркестриране хајке на опозицију и грађане?