Прочитај ми чланак

СНС ТЕРОР Мала Марта из Житорађе избачена из вртића јер се „отац бави политиком“!

0

Петогодишња Марта избачена је из јединог вртића у Житорађи зато што јој се "отац бави политиком"! То је био коментар заменика председника Општине.

Петогодишњу девојчицу у Житорађи избацили су из вртића у који је ишла претходне три године, и то само због тога што јој је тата члан Странке слободе и правде, тврди лидер ове странке Драган Ђилас.

Због тога што децу избацујете из вртића само зато што им је неко од родитеља члан опозиционе политичке странке – одговараћете, поручио је Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, вечерас у Кикинди, на оснивању локалног одбора ове странке.

Како је Ђилас навео, петогодишњу девојчицу у Житорађи избацили су из вртића у који је ишла претходне три године, и то само због тога што јој је тата члан Странке слободе и правде.

То је, навео је он, најбеспризорнији метод обрачуна са политичким неистомишљеницима режима који не преза ни од чега.

– Након систематског уништавања живота многих породица измишљеним аферама, гнусног називања људи олошем, распалом наркоманчином, друштвеним талогом, кажњавања професорки из Беле Цркве отказом зато што нису хтеле да „ботују“ за СНС, сада се прешло и на децу. Где ће вам душа – упитао је Ђилас и додао да сви они који су разорили животе људи мораће да сносе последице.

Лидер ССП оценио је и да је Србија природно пребогата земља, а најсиромашнија је у Европи. Тако је, навео је он, јер се огроман новац баца на сумануте пројекте власти, а на људима се штеди и џепови им се празне. Нигде се напредак није постигао тако што се одузимало од плата, пензија, узимало пољопривредницима, навео је он.

– Уместо што се, на пример, 500 милиона евра даје на фудбалске стадионе, зар није боље од тих пара повећати плате тако да ниједан наставник нема почетну плату нижу од 700 евра, а васпитачи 500-600 евра. То су људи који раде са нашом децом – рекао је Ђилас и додао да кад људи буду имали новца у новчанику, онда ће га и трошити, а потрошња ће покренути производњу.

Он је навео и да Србију неће покренути они који дођу, отворе фабрике и дају плате од 200-300 евра, а Србија им то плати десетине милиона евра.

– Државне фирме воде нам они који ништа не знају, праве минусе, пљачка се, праве дилови где се уграђују са по 60 посто. Да ли можемо да доведемо људе који знају тај посао и да их платимо као што би их плаћају велике стране фирме? Ако то може једна Немачка, онда може и Србија – рекао је Ђилас

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!