Прочитај ми чланак

СНС СТОКА: Ботови напали Ђиласа и Маринику у Вршцу, дошло до кошкања (ВИДЕО)

0

Драган Ђилас, Мариника Тепић и Дејан Булатовић били су, како каже Тепићева, опкољени данас у Вршцу од стране људи који су све време покушавали да их зауставе у промоцији новина и разговору са Вршчанима.

Чланови Странке слободе и правде данас су у Вршцу промовисали План за дан после, а до њихових штандова дошетали су и грађани који су дошли да присутне провоцирају и вређају. Потпредседница ССП Мариника Тепић забележила је део овог инцидента и поставила на друштвене мреже.

– Овако су нас сада у Вршцу опколили СНС дрекавци који су послати да нас вређају, гурају и изазову инцидент. То је једино што им крими-комесар Бранко Маловић зна, који је завио и црно овај прелепи град. Али ослободићемо га. Само погледајте – написала је она на Твитеру.

На снимку се виде госпођа и господин који се жучно расправљају са окупљенима, а у једном моменту је дошло и до, како каже Тепићева, физичког кошкања.

– Ово вам је слика и прилика Бранка Маловића, Никшићанина који влада Вршцом, Панчевом и целим Јужним Банатом. Његова клика и организована екипа и то је човек кога овде зову шеф, и на кога кука све живо и неживо у Вршцу, а он сматра да је Вршац његова приватна прћија – навела је Тепићева.

Она је навела и да је то срамота и да јој је жао Вршчана, те да ће се изборити за слободу и помоћи Вршцу.