Прочитај ми чланак

СНС „Шиптар“ на високој функцији у друштву Беливукових „Јањичара“вређа народ ВИДЕО

0

Новак Стајић издаје дозволе за нелегалну градњу СНС инвеститора у Београду, а због шиптарске физиономије и албанског акцента зову га Шиптар. Брат му је стечајни управник, обојица имају огромне приходе на буџету и бројне станове у Бгд које су им "дали" Вучић и Весић. Нераздвојан је са Беливуковим "Јањичарима" (стоје око њега док вређа народ на Бранковом мосту).

„Да су страх и паника увелико завладали у редовима СНС и да им се љуљају фотеље говори и то да је Весић послао свој „одред за легализацију“ да вређа и провоцира грађане који су мирно протестовали. Ту су били ни мање ни више него Немања Стајић, секретар за послове легализације објеката града Београда и члан Главног одбора СНС-а, његов брат Новак Стајић, лиценцирани стечајни управник и Марко Илић, запослен у Стајићевом секретаријату и његова десна рука“, каже Мила Поповић, председница Београдског одбора Странке слободе и правде.

Zid srama braće Stajić, Nemanje i Novaka. Nemanja je gradski sekretar za poslove legalizacije a Novak stečajni upravnik od pre par godina, vodi preko 20 preduzeća. Novak Nedić je kum Novaka Stajića. Nedić je bio i kum navijačke grupe Janjičari koju je doveo na južnu tribinu. pic.twitter.com/oS4wqONp7Y

Како је навела, на снимку који се налази на друштвеним мрежама јасно се види како ова три СНС војника најпримитивније вређају грађане, који су блокирали пут ка Бранковом мосту и на тај начин изразили свој бунт против измена Закона о експропријацији и Закона о референдуму.

„Најгласнији међу њима је био Новак Стајић, али није много заостајао ни Немања Стајић који се приде на увреде упућене грађанима и смејао. Не знамо шта је смешно у тој тужној слици овом јавном службенику, који на овај начин купује свој мир и враћа услуге својој странци. Срамотно је да овакви људи седе на било којој позицији у Граду, а камоли да воде Секретаријат за легализацију“, додала је Поповић.

 

Како је наведено у саопштењу, према сазнањима ССП, „поменута браћа за велике суме новца омогућавају издавање дозвола нелегалним о1бјектима, због којих Београд све више изгледа као једно неплански грађено дивље насеље и то фалсификовањем докумената за најмање 70 објеката“.

„Не сме се ни заборавити још увек нерешен случај када је Немања Стајић ухваћен са 26.500 евра на граници са Црном Гором. Уместо да одговарају за махинације које су спроводили, они су и даље запослени у Градској управи, примају плату од новца свих грађана и то оних грађана које су вређали на улици и смејали им се у лице. Свему овоме ће доћи крај 3. априла када ће доћи до смене ове власти, а сви они који су се у свом послу огрешили о закон ће одговарати пред надлежним органима“, пише у саопштењу.