СНС ПАЈАЦ Тома Мона имитира Вучића: Дробњак угаси телефон (ВИДЕО)

0

Moмировић је, као новопечени министар, већ успео да задужи Србију ( и њена поколења која ће дугове враћати деценијама) за више од 3 милијарде евра!

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић данас је отишао у ванредни обилазак радова на изградњи обилазнице око Београда и у присуству медија „одржао лекцију“ домаћим и страним извођачима радова, али и директору ЈП Путеви Србије Зорану Дробњаку и његовом сараднику Миодрагу Јоцићу.

Видео снимак потом је окачен и на званичном налогу Министарства грађевинарства.

Радови на изградњи обилазнице око Београда очито касне, а судећи према наводима министра Момировића, неко је самоиницијативно донео одлуку о померању рока.

Он се заједно са Зораном Дробњаком и Миодрагом Јоцићем, који је у Путевима Србије задужен за контролу радова на београдској обилазници, упутио на лице места, где се прво обратио представницима фирми извођача, а потом и својим сарадницима.

Судећи по снимку, објављеном на Инстаграм налогу Министарства, никоме од присутних није пријало присуство министра.

Момировић: Отказао сам три састанка због вас. Ко је вама дао за право да померате рокове? Значи, причали смо 15. априла (рок за завршетак радова), задњи пут кад смо се видели. То мислим и на вас и на Кинезе. Је л’ тако? Директоре (обраћа се Дробњаку), приђите мало ближе. Јесмо тако причали?

Представник извођача: Била је таква прича, да!

Момировић: Је ли таква прича била директоре?

Дробњак: 15. априла, да.

Момировић: Где је Јоцић? Јоцићу? Шта смо причали данас? Јесмо причали последњи пут да 15. априла морају да буду завршени сви радови?

Дробњаку звони телефон

Момировић: Угасите телефон, молим вас.

Јоцић: Данас смо на колегијуму закључили…

Момировић: Ко је померио рок? Нисмо закључили ништа. Ко је померио рок? Ко је дао од ових људи овде да се помери рок?

Јоцић: 30. април се појавио прошли пут као неки рок, односно 1. мај.

Момировић: 15. април.

Јоцић: Значи, 15. април.

Момировић: Људи, молим вас, немојте себи да дајете за право да ви растежете рокове. Нисте ви државни врх, нисте ви уговорили ове послове. Ви сте овде да радите. Добро сте плаћени, добри сте и партнери. Молим вас, до 15. априла. Господа из Кине, Азирт, наши кооперанти. Директоре, немојте да ме разочаравате, немојте да дозвољавате то.

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!