Прочитај ми чланак

СНС-овци јурили мушкарца на скупу, ухватили погрешног

0

На скупу напредњака испред зграде Основног јавног тужилаштва у Шапцу, група активиста је јурила мушкарца који је добацивао скупу против СНС. Уместо њега, ухватили су погрешну особу која је све време узвикивала да није он. Он је том приликом завршио у приколици.

Како пише Нова.рс, он је ставио руке преко главе и узвикивао „Нисам ја, нисам ја“. Том приликом њега нико није физички напао Након неколико минута он је искочио из приколице и побегао.

ФОТО: Н1

Подсетимо, више стотина чланова, активиста и симпатизера напредне странке окупило се данас испред зграде Основног јавног тужилаштва у Шапцу, где су пружили подршку батинашима и хулиганима који су у суботу у Шапцу кренули на голорук народ. Скуп под називом „Правда за Душана Прокића“, завршен је након мање од два сата.

Они су почели да се окупљају у 15 сати на позив шабачких напредњака. У једној од њихових интерних вибер групи поручено је чланству да се хитно окупе испред тужилаштва како би протестовали против бившег градоначелника Небојше Зеленовића и пуштања из противора Драгана Јовановића Црног.

У Шабац су стигли напредњаци из Руме, Лознице, Богатића, Новог Сада, Сремске Митровице…