Прочитај ми чланак

„СНС не брани Палму, то је знак да је пуштен низ воду“

0

Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић изјавила је да ју је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма "звао 15 пута, а можда и више" након што је рекла да би влада требало да одмах падне пошто су изнете оптужбе да су он и председник Скупштине Србије Ивица Дачић умешани у подвођење малолетница.

– Ако мене, која нисам анонимна, Драган Марковић Палма зове 15 пута да бих га на крају блокирала, каквим су тортурама и притисцима изложене жртве педофилије и они за које се сумња да би могли да кажу нешто о том случају – рекла је Санда Рашковић Ивић гостујући у емисији „Међу нама“ на телевизији Нова С.

Рашковић Ивић је додала да Марковићу није одговорила ни на један позив, јер се „понела као психијатар, а не политичар“.

– Знала сам да ће Марковић да направи шоу и галаму и да оптужује ко све лаже и ко му све наводно ради о глави, кога ће да води у Египат, а кога у Грчку, што се и десило – рекла је потпредседница Народне странке.

Она је истакла да би сви који се помињу као могући учесници у подвођењу малолетница требало да „изађу из власти“ док се случај не реши и оценила да „СНС апстинира од одбране Палме и на неки начин га чак и отвара“.

– Мени је то знак да ће Палма бити пуштен низ воду. Ако би СНС бранио Палму, онда би додали и педофилију на све афере које су доказале врло блиску спрегу државе и криминала – закључила је Рашковић Ивић.