Прочитај ми чланак

СНС КАРТЕЛ: УЕФА покреће истрагу против клуба директора БИА!

0

УЕФА је немилосрдна када су у питању сумњиве фудбалске утакмице у Србији, а како је Директно.рс најавио, Европска кућа фудбала је обележила дуел Слога Краљево - Трајал (0:0), који се налази под истрагом Дисциплинске комисије и у наредном периоду ће добити епилог.

Портал Директно је недавно најавио да ће УЕФА анализирати утакмице крушевачког клуба, којим руководе директор БИА Братислав Гашић и његов син Владан, па смо неколико сати након тога били изложени линчу срамног „Српског телеграфа“ (као и њиховог срамног портала Република.рс).

Погрешили смо само једно, истрагу поводом сумњивих резултата мечева не води Фудбалски савез Србије, већ, гле чуда, УЕФА! А шта ће сада да кажу они који су нас називали лажовима, квазимедијским гласиом и да смо најбруталније напали „недужне“ руководиоце ФК Трајал? Оптужили су нас да пакујемо аферу сениору и јуниору Гашићу без иједног доказа и да су то оркестрирани напади од стране „жутог тајкуна Драгана Ђиласа“, чији је Директно.рс, како наводе, лични портал.

Нема лепшег доказа да је све супротно од њихове „истине“ од информације која је стигла из седишта УЕФА да је ФК Трајал, али и они који га воде, сумњив и да ће бити под истрагом.

Док чекамо епилог, питамо се ко је слагао, ко је у ствари квазимедијско гласило на нивоу статистичке грешке, а ко има информације које говоре да је Братислав Гашић део нове афере у српском фудбалу.