Прочитај ми чланак

СНС ЈЕ ДУБОКА ДРЖАВА У СРБИЈИ: Напредњаци део матрице Клинтона и Сороша! (ВИДЕО)

0

– Дубока држава чијем раскринкавању је допринео Доналд Трамп у САД постоји и у свим другим земљама у свету па и у Србији – каже др Марко Пејковић са Института за политичке студије. Он тврди да је СНС дубока држава у Србији и да је матрица коју спроводе иста којом се воде Џорџ Сорош и Клинтонови.

– По њиховим актима дефинитивно припадају тој матрици којој припадају Хилари Клинтон и Сорош – каже он.

Међутим, како каже чланство и функционери СНС не верују у ту идеологију коју са собом носи дубока држава већ је подржавају и спроводе због прибилегија које имају од власти.

Коментаришићи ситуацију у САД после избора, Пејковић каже да се поруке које поједини центри моћи шаљу нису чуле од грађанаског рата у тој земљи и да постоји моггићност избијња новог оружаног сукоба. Он ипак каже да је немогуће дати поуздану прогнозу јер су у политици ствари брзо променљиве.

Он је критиковао и Владимира Путина због држања Русије током пандемије тврдећи да је Путин прихватио игру који је свету наметнула дубока држава. Пејковић каже да је можда то учинио под утицајем свог окружења, али да су потези попут затварања храмова РПЦ у пандемији изазвали сумњу о односу Путина и дубоке државе.