Прочитај ми чланак

СНС издајници: изрекли опомену посланику Двери због заставе „Нема предаје КиМ“

0

На данашњем заседању Народне скупштине Републике Србије, народни посланик Српског покрета Двери Борко Пушкић добио је опомену због уношења заставе на којој пише „Нема предаје“, а где је Косово и Метохија означено бојама заставе Републике Србије. То је скандал у тренутку када на Србију постоје огромни притисци са Запада и када би сви требали бити уједињени у одбрани КиМ у саставу Србије.

Постављамо питање актуелној власти да ли на овај начин она поручује да Косово и Метохија није више саставни део Србије и да постоји забрана да се у Народној скупштини истакне парола да нема предаје у одбрани наше јужне покрајине? То би значило да је власт на истим таласним дужинама са Фудбалским савезом лажне државе Косово који је ФИФА-и пријавио Фудбалски савез Србије због истицања идентичне заставе у свлачионици наше репрезентације на Светском првентву у Катару.

Српски покрет Двери јасно истиче да је одбрана Косова и Метохије у саставу Србије државни приоритет број 1 и да нас било какве опомене у Народној скупштини неће уплашити у борби за интересе Србије, а КиМ као део Србије јесте прворазредни државни интерес.