Прочитај ми чланак

СНС функционер тукао бившу супругу и њеног оца (ВИДЕО)

0

Анђела Николић из Неготина неколико пута је пријављивала бившег партнера Младена Бошковића за насиље у породици, а све је ескалирало недавно када је повређена њихова малолетна ћерка, коју је ударио Младенов отац. Иначе, Бошковић је члан Српске напредне странке и помоћник председника општине Неготин, а био је и народни посланик у прошлом сазиву Скупштине.

На узнемирујућем видео снимку се види да се Младен Бошковић и његов отац физички обрачунавају са оцем Анђеле Николић, након што је Бошковић у видно алкохолисаном стању дошао да врати дете мајци. На снимку се види да Младен и његов отац ударају Анђелиног оца на земљи, а потом и како несрећни човек добија два ударца ногом у главу.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели MILION (@miilion_srbijaprotivnasilja)

Анђела Николић је потврдила да је она направила снимак и каже да већ три године трпи тортуру од Младена Бошковића.

– Моја ћерка, мој отац и ја доживели смо породично насиље 4. јуна када су Младен и његов отац физички напали мог оца, испред наше породичне куће где дете живи. Младенов отац, Зоран, је у покушају да удари мене, ударио дете песницом по лицу и расекао јој усну, због чега је од полиције добио забрану приласка – објашњава Николић и додаје да Бошковић води неколико кривичних и парничних поступака против ње и њеног оца.

– Неготин је мали град, он је био посланик СНС у претходном сазиву Скупштине, сада је помоћник председника општине и врши политички притисак на институције, које уместо да препознају насиље, излазе њему у сусрет. Тако ће бити док се не догоди трагедија – каже Анђела.

Истиче да се неколико пута обраћала Центру за социјални рад и указивала им да Бошковић проводи време с дететом док је под дејством алкохола, да је агресиван и да се не брине адекватно о девојчици, али да су они то занемарили, те да на њене пријаве нису реаговали, већ да су радили у корист Бошковића.

Нова.рс упитала је Центар за социјални рад, између осталог, да ли су након пријаве насиља у породици проценили ризик по безбедност Николић и њеног детета, организовали интервенцију и одредили мере које ће Центар за социјални рад предузети у циљу приоритетне заштите жртви, како читава ситуација не би даље ескалирала, али до објављивања текста нисмо добили одговор.

У вези са овим случајем, из Министарства унустрашњих послова наводе да су припадници МУП у Неготину, поступали одмах по овој пријави и по налогу надлежног тужиоца и поднели кривичну пријаву против Младена Бошковића и његовог оца због постојања основа сумње да су извршили кривично дело угрожавање сигурности.

– Такође, полиција је у складу са Законом о спречавању насиља у породици оцу М. Б. изрекла хитну меру забране да контактира дете и прилази му, а Основни суд је ову меру продужио до 7. јула ове године. Полиција је поступала по свакој од пријава које је А. Н. поднела против М. Б. и увек је о томе обавештавала Основно јавно тужилаштво у Неготину коме се можете обратити за више информација – кажу из МУП-а и додају да је о свему обавештен и Центар за социјални рад.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели MILION (@miilion_srbijaprotivnasilja)

Да је Младен Бошковић познат као локални политичар, претходно и народни посланик Српске напредне странке, кажу и мештани Неготина.

– Најпознатији по бахатости и малтретирању суграђана који га плаћају. Није реткост да га видите пијаног како провоцира и вређа људе, па кад му неко узврати онда узима телефон, снима, себе представља као жртву и прети својим политичким везама, подноси тужбе и развлачи људе по судовима. Прети свима, па и државним службеницима, да ће добити отказе, а кад баш хоће да се хвали помиње родбинске везе са министром Николом Селаковићем, што често ради – тврди извор који није хтео да му се објави име јер „неће да му ико загорчава живот“.

Неготинци тврде да се Бошковић најбахатијие понашао док је био посланик са имунитетом, те да нису изненађени када чују да је био насилан.

– Тада је умислио да је недодирљив. Није тајна да није омиљен ни у локалном одбору СНС јер често морају да иду за њим и извињавају се Неготинцима којима прави проблеме, ево већ неколико година. Зато и није изненађење када чујете и видите да је насилан, само се надам да ће га неко зауставити пре него што све оде предалеко. Српска напредна странка добија подршку на изборима у Неготину, али не за овакво насилно и бахато понашање, посебно према женама и деци – додаје.

Иначе, Младен Бошковић је члан Српске напредне странке. Обављао је функцију помоћника председника општине Неготин у области привреде и инфраструктуре у периоду од 2018. до 2020. године. У периоду од 2020. до 2022. године обављао је функцију народног посланика у Народној скупштини Републике Србије и представљао борски округ. Од децембра 2022.године обавља функцију помоћника председника општине за економска питања и финансије.