СНС активисти звоне, па не смеју да се представе

0

Није тајна да су активисти Српске напредне странке широм Србије добили су задатак - идите од врата до врата, куцајте, звоните, проверавајте ко ће да гласа и убеђујте ове који неће или се двоуме.

Неки од њих су навалентни, неки са поносом истичу ко су и ко их шаље, док они други, који раде то што раде због обећања или чувања посла, не желе да се представе и беже од камере од грађана који их снимају.


На једном таквом снимку, који је судећи по нагласку актера настао у Нишу, виде се две девојке које по директиви куцају на врата станара, а када их је једна грађанка упитала ко су, зашто се не представе и зашто беже од камере, отишле су низ степенице и више се нису враћале.


„Активисти СНС су ми дошли на врата са мојим подацима! Одакле им?“

Многи грађани широм Србије жале се да су оваква узнемиравања, куцања, звоњења на врата једноставно свакодневица и да од активиста режимске странке не могу на миру да проводе време са својом породицом.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!