Прочитај ми чланак

СНП „Наши“: Вучићу треба легитимитет да би издао Косово, помажу му лажне патриоте

0

Српски народни покрет „Наши“ позвао је на бојкот предстојећих парламентарних избора у Србији, јер, како је наведено у саопштењу Покрета, Александру Вучићу је преко потребно да што више грађана изађе на изборе да би добио легитимитет и како би, као победник на изборима, могао да настави са издајом Косова.

Покрет „Наши“ тврди да ће се Вучић у јавности позивати на своју „победу“, односно крадју коју ће у јавности представљати као подршку народа који му је дао легитимитет да настави са својом политиком по питању Косова, а решавање тог питања за Александра Вучића је потписивање признања да је Косово независно“.

Овај десничарски покрет у саопштењу је опоменуо јавност да „Вучић спрема велики број лажних патриотских и националистичких организација да изађу на изборе, а да се све те организације крију иза националистичке реторике, док у реалности помажу Вучићу да добије легитимитет да изда Косово“.

СНП „Наши“ неће учествовати у давању подршке Александру Вучићу нити ће му бити димна завеса у покушају највеће издаје у историји српског народа.