Прочитај ми чланак

СНП НАШИ: Вучић би да дели ваучере за одмор у Великој Албанији

0

СНП “Наши” поставља питање Александру Вучићу по ком основу потписује Мали Шенген као председник Републике Србије, када на то по Уставу нема право, јер је потписивање овакве врсте споразума у надлежности премијера Владе Србије?

СНП “Наши” месецима упозоравају на штеточинску политику Александра Вучића који је отворени заступник шиптарских интереса на прстору Србије.
 
Александар Вучић најављује признавање лажне државе Косово под маском “разграничења”, отворено ради на стварању  Велике Албаније, повезује нас са Албанијом путном инфраструктуром и на крају им отвара границе!
 
Чин издаје српских националних интереса Вучић оправдава тиме да ће Србија имати “јефтинији парадајз из Албаније” и дељењем ваучера за одмор у Албанији.
 

СНП “Наши” упозоравају јавност да Александар Вучић из дана у дан Србију све више дестабилизује, а његово понашање и борба за опстанак на власти ствара атмосферу у друштву као пред грађански рат.
 
Штеточинска политика Александра Вучића мора што пре доживети свој крај, а сви умештани у противуставно деловање морају бити процесуирани.
 
Информативна служба
СНП “Наши”