Прочитај ми чланак

СНП НАШИ: Шешељ, Чеда и Чанак су три највећа Вучићева опозиционара!

0

Од доласка из Хага Војислав Шешељ служи као ударна песница Александра Вучића за обрачун са опозицијом и свим Вучићевим политичким непријатељима. Такође, његова улога је и да буде Вучићу параван приликом издаје Косова и Метохије. Војислав Шешељ је наставио са удбашком праксом коју је имао и за време Слободана Милошевића, да буде подобан сваком режиму, да буде главни непријатељ опозиције и да наравно све то добро уновчи.

На другом месту налази се Ненад Чанак који има договор са Александром Вучићем од 2013. године. Овај договор склопљен је у ресторану Контакт на Новом Београду где је био њихов тајни састанак. Договор се  односи на престанак напада Ненада Чанка на Александра Вучића, а против Чанка никада није употребљен прљав материјал који се чува, а односи се на бројне малверзације и контакте са страним обавештајним службама. Ненад Чанак је такође једна од ударних песница Александра Вучића за обрачун са опозицијом.

На трећем месту налази се Чедомир Јовановић. Преко режимских таблоида у јавности је одјекнула вест како постоји снимак политичара и његове супруге како учествују у оргијама. Незванично је кружила вест да се ради о Чедомиру Јовановићу, а врло брзо након тога Чеда је постао један од следбеника Александра Вучића. Да ли је он на том снимку, или су у питању само финансијске малверзације и везе са подземљем, то набоље зна он сам. Али оно што је евидентно, то је  и да је Чедомир Јовановић на исти начин попут Шешеља и Чанка постао један од подобних опозиционара, који помаже Вучићу у обрачунима са опозицијом, и који никада не критикује Александра Вучића.

Ова тројка лажних опозиционара је један од стубова режима Александра Вучића, која му ускаче  у заштиту кад год се јави потреба, да неко из опозиције буде укаљан и медијски сатанизован.

Оно што је заједничко за сву тројицу је да се служе истим прљавим методама, увредама и псовкама,   и да  више немају ни 0,1 одсто бирача.

Информативна служба

СНП “Наши”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!