Прочитај ми чланак

СНП НАШИ – Позивамо све на протест против Вучића 13. априла у Београду!

0

СНП “Наши” позива све грађане на велики протест опозиције против Александра Вучића 13. априла у Београду од 15 часова.

Александар Вучић је диктатор који спроводи план признавања независности Косова и Метохије од стране Србије и то покушава да завије у разне медијске лажи и трикове попут замене речи издаја у “разграничење”.

Србија за време његове владавине доживела је и бруталну пљачку и распродају државних фирми.

Политички противници се медијски демолирају лажима, подметањима, негативним кампањама које иду толико далеко да се преко њих отворено позива и на њихова убиства.

Преко криминалних структура прети се политичким неистомишњеницима, грађани се застрашују да мора да гласају за Александра Вучића или ће бити пребијени, а где год се одржавају избори батинаши обилазе места и пребијају и прете политичким противницима СНС-а.

У Србији је за време Александра Вучића укинуто и основно Уставно право да свако има право да ради и живи од свог рада. Диктатор је то омогућио само слепим послушницима и члановима СНС-а.

Право да живи има једино Александар Вучић и његов брат Андреј Вучић који се у јавности помиње као шеф организованог криминала у Србији и координатор батинаша који крстаре градовима, прете и пребијају.

О злочинима  Александра Вучића и СНС-а према српској држави и народу могу се написати хиљаде странице и зато ова криминална власт мора бити промењена.

Александар Вучић је шеф политичког крила мафијe којем је истекао рок трајања и којем је време да оде у затвор за све што је учинио.

СНП “Наши” зато позива све грађане Србије да изађу на протест како би диктаторски режим што пре пао и диктатор завршио на сметлишту историје где му је давно било место.

                          ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!