Прочитај ми чланак

СНИМИЛИ И ОТЕРАЛИ СНС УХОДЕ: Да вас не видим у мојој улици! (ВИДЕО)

0

Сними свог СНС бота! Народна акција поприма све веће размере. Грађани на друштвеним мрежама "каче" велики број видео снимака на којима се види како терају "СНС уходе", које им долазе на кућни праг.

Активисти Српске напредне странке последњих дана не престају за узнемиравањем грађана. Један старији господин отерао их је са кућног прага и рекао им „да се губе из његове улице!“

– Дошли сте на мој приватан посед! Хоћу да се представите! Да вас не видим у мојој улици и мојој кући, да се губите одавде, срам вас било! Млади сте људи, шта радите то? Што се не легимитишете, ко сте? Какве спискове то држите? Погледајте се мало у очи, бојите се од старца од 67 година. Срам вас било, свако ће вас отерати из ове куће! Да се губите из овог краја! – рекао је овај господин.

Све је већи број грађана који поручују СНС активистима да нису добродошли. Подсетимо, активисти СНС појављују се грађанима на вратима са списковима. Њихово узнемиравање одлази у екстрем, а надлежни не реагују, и не питају се како се још лични подаци могу злоупотребити.

На друштвеним мрежама је отворен и „филмски фестивал“, где грађани могу да објаве своје терање СНС ботова.

Како то све изгледа погледајте у видео прилозима.