Прочитај ми чланак

Смехотресна пропаганда за дебиле и малоумне: „Планирали атентат на Вучића“

0

Нема краја болесној пропаганди велеиздајника и уставокршитеља Александра Вучића. По новој "генијалној" идеји, малоумни гласачи СНС би требало да поверују да је Вучићев криминални клан (батинали људе на протестима против режима) планирао атентат на Вучића.

Срђан Лалић који сведочи на суђењу криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића рекао је да су причали и планирали убиство председника Србије Александра Вучића!!??

– У јануару 2021. Марко и Вељко су ишли код Звицера поводом рођења његовог детета. Пошто су од дела црногорских служби које су под контролом кавчана добили информацију да се спрема њихово убиство, на аеродрому су се појавили као живи мамац, како би се похапсили неки шкаљарци. Док су боравили тамо, а и после са одушевљењем су говорили како су их возили у наоружаним конвојима, како део службе стоји иза њих, како би то требало успоставити и овде у Србији – рекао је Лалић и додао:

– Звицер је обезбедио око пет милиона евра и балистичку помоћ дела тих служби које су за свргавање политичких структури овде у Србији, да се оведе неко подобан, ко би радио у интересу клана.

– У ту сврху су већ и била спровођења нека деловања преко друштвених мера, исписивање парола. Највећу пепреку су видели у председнику. Било је договорено да први већи протести буду уз велике немире, а све у циљу притиска на владајућу структуру. Било речи и око атентата на председника. Било је речи о постављању експлозивних направа на јавним површинама.