Прочитај ми чланак

СКУПШТИНА Жустра расправа Чеде и уредника Србин.инфо око њихове ’ружне прошлости’

0

Током конференције за медије народног посланика и председника Либерално-демократске партије (ЛДП), Чедомира Јовановића, на којој је он Српску Православну Цркву, руску војну обавештајну службу (ГРУ) и ратне профитере откривио да су организовали покушај насилног упада у Скупштину Србије, током суботњег протеста „1од 5 милиона”, дошло је и до жестоке расправе између њега и главног одговорног уредника Србин.инфо, Дејана Петра Златановића у вези тога да ли садашњи протести опозиције насилнији неголи студентски протести 1996/97, на којима су као организатори учествовали и Чедомир Јовановић и Дејан Петар Златановић - погледајте од 00:15:30.

– Да ли смо Ви и ја, 1996/97, када смо заједно организовали студентске протесте исто били екстремисти када смо протестујући ишли по улицама, због мафијашког режима Слободана Милошевића, гађајући јајима РТС и Телевизију Политика?, упитао је Дејан Петар Златановић лидера либерала.

– Ко сте Ви?, прекинуо је питањем Златановића Јовановић.

– Дејан Златановић из Србин.инфо.

– Србин.инфо нек ме поздрави, одмахнувши руком одгиоворио је први човек ЛДП.

– 96 године смо заједно били у протесту. Заједно смо били у 9 гимназији. Чедо, зашто си тако безобразан. Зашто се бојиш да одговориш на постављено питање? Поновићу питање. Да ли смо тада, 96/97 били екстремисти када смо шетали улицама због мафијашког режима Слободана Милошевића и гађали јајима РТС и Политику?

Такође, имате снимак суботњег догађаја где у десетом минуту човек поред мене говори, док су заставом лупали по вратима Скупштине: ‘Доста ми је вас националиста и русофила, све ћу вас побити … Уђите у Скупштину, решите се овог мафијашког режима Александра Вучића’. Да ли је тог човека Русија послала да тако говори?

– Да, одговоријо је кратко Јовановић. Послали су их Руси.

– А да ли смо 96/07 били екстемисти? Нисте ми одговорили на то питање.

– Против оних којих сам се борио ’96 борим се и сада.

– Да ли смо Ви ија тада били екстремисти?

– Ја Вас не познајем.

– Како имаш очи Чедо да ме погледаш и кажеш да ме не познајеш. Заједно смо били у 9. гимназији. Заједно смо 96/7 били на протесту. 99′ сам ти скидао капу када си дошао до мене на тезги и рекао да са митрополитом Амфилохијем идеш на Космет. У тренутку када су други одатле бежали ти си ишао носећи хуманитарну помоћ. Молио сам се за тада за тебе јер нисам знао да ли ћеш се жив одатле вратити.

– Не познајем те.

– Дај не лажи. Не знаш ни К. ни У.О. Не познајеш ни И1 одељење у Деветој гимназији где си ишао. Какао можеш да такав човек да будеш? Гледаш ме у очи и лажеш.

А како је текла цела конференција за медије Чедомира Јовановића у Скупштини Србије, погледајте у видео снимку горе, па сами о свему донесите свој суд.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!