Прочитај ми чланак

Скупштина: Забрана покретачима литија и да стоје, а промоција ЛГТБ агенде може

0

„Скандалозна је одлука председника Скупштини Србије, Владимира Орлића, да дозволи да српски парламент приватно посете европски парламентарци из групације Зелених, који су отворено вршили ЛГТБ пропаганду у скупштинском дому, позивајући грађане Србије да у суботу 17. септембра изађу на забрањену параду и на тај начин крше законе Републике Србије”, у ексклузивној изјави за Србин.инфо рекла је народни посланик одборничке групе Српски покрет Двери – Патриотски блок, Радмила Васић.

Она је и додала је истовремено Орлић Ивици Божићу, као једном од покретача петиције за забрану ЛГТБ параде и промоцију хомосексуализма малолетним лицима у Србији, забранио да се у Скупштини Србије, на конференцији коју су сазвали Двери, обрати српској јавности.

А шта је још у вези могућег данашњег одржавања забрањене ЛГТБ параде рекла посланица Васић, погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!