Прочитај ми чланак

Скупштина – Вулин се смеје: Шаровић питао Вулина о доласку Албанаца у Србију ВИДЕО

0

- Ви никакве националне интересе и стратегију нисте устврдили, нити ниједан потез не повлачите плански, већ све радите од данас до сутра, све је маркетинг, па кад вам понестане идеја, прва која вам падне на памет, како год била, ви крећете у њену реализацију и у обећања у вези ње јер знате уосталом да шта год да буде, касније од тога, ви ћете ту једну одману заменити другом, трећом, петом, десетом ....Тако ви владате, нажалост, богами осму годину, констатовао је на Десетој седници другог редовног заседања, у среду 25. децембра, народни посланик Српске радикалне странке, Немања Шаровић анализирајући досадашњи рад српских власти откако је на челу државе СНС-СПС режим са својим сателитима.

А затим додао:

– Ја бих волио, господине Вулин, да ви нама покажете неки званичан документ или званичну анализу коју је урадило Министарство одбране везану за евентуалну примену споразума у вези граничних прелаза са Македонијом и Албанијом и успостављење такозваног „мини Шенгена“, односно да видимо како ће успостављење тог „мини Шенгена“ утицати на безбедност у Србији. И реците нам колико су сличних студија, у вез овог проблема, урадила друга министарства?, упитао је Шаровић додајући да је СНС-СПС са сателитима озбиљан режим, прво би се озбиљно и дуго анализирале последице сваког могућег споразума, па би тек онда долазило да потписивање, промовисање и примењивање истих међудржавних договора.

– А ви, уместо планске стратегије развитка наше државе наставили сте где су ’жути’ стали. Не само да сте наследили кадрове, већ сте наследили њихову идеологију и као што су они, као Шваба тралала, понављали празну причу о европској будућности, то исто чините и ви. Једини је проблем што ево за који дан стиже и 2020 година и пуних 20 година од 5. октобарске булдожер револуције, а ви сте подјенако удаљени од Европске уније данас као што сте били пре двадесет година, што говори о чињеница да су сви проевропски режими у Србији били неуспешни и да Вас та, такозвана Европа, не жели, закључио је у свом излагању посланик СРС, Немања Шаровић критикујући СНС-СПС режим који је већ осам година на власти у Србији.

А шта је даље у свом излагању рекао Немања Шаровић, погледајте у видео клипу горе, па сами о свему донесите свој суд.