Прочитај ми чланак

Скупштина: Сви били згранути – Мило узео тајна документа и побегао авионом!

0

Током наставка Шесте седнице Другог редовног (јесењег) заседања у 2019. години, посланици опозиционог Демократског фронта, Милан Кнежевић, Предраг Булатовић и Бранка Бошњак оштро су критиковали однос Председника Црне Горе, Мила Ђукановића, према народним посланицима Скупштине Црне Горе.

Том приликом, председник Демократске народне партије, Милан Кнежевић, је открио колики је уствари издајник Мило Шукановић:

„Суштина је у следећем. Да је овај човек овде (Мило Ђукановић), који је председник државе, у октобру месецу ’98 године, гласао као члан Савета одбране, да се Црна Гора брани свим расположивим средствима заједно са Србијом, тојест СР Југославијом, од НАТО агресије. А онда је чим су пале прве бомбе, НАТО авионом отишао у Брисел, однео све војне планове и тајне и као највећи црногорски велеиздајник у историји допринуо највећој срамоти у Црне Горе , открио је Кнежевић пре него што га је прекинуо председавајући Скупштине Црне Горе, Иван Брајовић”.

А шта су даље на споменутој скупштинској седници рекли Милан Кнежевић, Предраг Булатовић и Бранка Бошњак, погледајте у видео клипу горе, па сами о свему донесите свој суд.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!