Скупштина: Србијо реагуј – Србима се спрема „Олуја“ у ЦГ, хитно у УН (ВИДЕО)

0

Сматрам да Република Србија проблем угрожавања људских и националних права и верских слобода Срба у Црној Гори треба да постави и пред међународним организацијама, рекао је на конференцији за медије у Скупштини Србије, независни народни посланик проф. др. Миладин Шеварлић.

Он додаје да то питање треба да се постави у Савету безбедности Уједињених нација, јер једино тамо могу да се заштите права српског народа у ЦГ пошто у том телу се налазе Велике силе које су добронамерне према Србији, као што су Русија и Кина.

– То је једини прави одговор који Република Србија треба да учини да се не би десила „Олуја“, овај пут у Црној Гори, и погром Срба са територије српске аутономне покрајине Косова и Метохије – упозорио је народни посланик професор Шеварлић.

А шта је још о проблему Срба у Црној Гори и потреби промене изборног и политичког система у нашој држави рекао др Шеварлић. погледајте у видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!