Прочитај ми чланак

СКУПШТИНА Режимско-медијски ЕУ ботови дошли да провоцирају Бошка и Двери (ВИДЕО)

0

На светски дан породице 15. маја, посланичка група Српски покрет Двери — Патриотски блок предала у скупштинску процедуру предлог Декларације о правима трудница и породиља, које на жалост немају одговарајући третман у српским породилиштима какав заслужују и какав им гарантују бројне међународне конвенције и домаћи Устав и закони.

„Дочекујемо овај дан у сенци огромне трагедије која се догодила нашем народу због смрти 17 и рањавања преко 20 људи у два масакра. Зато у оквиру нове кампање Српског покрета Двери ЈЕДНА ЈЕ МАЈКА покрећемо петицију широм Србије за заустављање насиља у нашем друштву и окретање позитивним примерима, где пре свега мислимо на значај мајчинства, родитељства и породице уопште“, истакао је Бошко Обрадовић. 

Док су посланици Двери Бошко Обрадовић и Радмила Васић говорили о свом предлогу на конференцији за медије у Скупштини Србије, медијски ЕУ ботови запослени на каналу Euronews у власништву Телекома Србије (буџет) напали су опозиционе посланике провокативним питањима у НАТО-ПИНК стилу.

Више о овоме у видео прилогу.