Прочитај ми чланак

СКУПШТИНА Радуловић поручио Вучићу и опозицији: Ово вам никад нећемо опростити!

0

Покрет Доста је било (ДЈБ) саопштио је данас да постоји најава да ће се у уторак одржати седница Народне скупштине и поручио да неће дозволити „циркус и понижавање посланика“, подсетивши и да је 40 дана од када је „суспендована Скупштина и извршен државни удар“.

„За уторак изгледа предвиђају комплетну фарсу и представу у режији једног хистеричног човека који има намеру да попуни целу Скупштину и галерију, да се држи одстојање од три метра, да прави циркус од Народне скупштине, да понижава народне посланике“, рекао је Радуловић, на конференцији за новинаре, у холу Народне скупштине.

Он је рекао да су одмах када је истекао „сулуди 84-часовни полицијски час, људи дошли практично на предизборни скуп Српске напредне странке (СНС) код неког вијадукта“, где је председник те странке одржао говор.

Ту је, како је навео, било „довољно људи за кворум Народне скупштине, стајали су један уз другог без икаквих скафандера и осталих ствари које најављују да ће наметнути Народној скупштини“.

„Посланици ДЈБ неће дозволити понижење народних посланика и овакав циркус у Народној скупштини“, нагласио је Радуловић.

Према речима Радуловића, председнику СНС се жури са изборима због „пропасти домаће привреде, што ће бити видљиво за све и да ће утицати на његове бираче“.

Он је оценио да су економске последице „лудачких мера уништење домаће привреде“, као и да економска стратегија ове власти, као и бивше власти, није домаћа привреда већ страни инвеститори који уз субвенције отварају фабрике за јефтину радну снагу.

„Србија и цео Балкан су постали немачка колонија за јефтину радну снагу“, нагласио је Радуловић.

Такође, како је навео, Вучићу се жури и зато што се дијаспора враћа јер су изгубили радна места, углавном у Европској унији, али и другим деловима света, а један део ње нису његови гласачи.

Он је напоменуо да је данас четрдесети дан од „крешења Устава, суспендовања Народне скупштине и практино изведеног државног удара“, али, рекао је, о томе ћуте медији, цела опозиција и 242 народна посланика.

„ДЈБ ово неће заборавити“, нагласио је Радуловић и поручио да народни посланици који ћуте о овоме не заслужују да више било кога представљају.