Прочитај ми чланак

Скупштина: Понижавање ДФ-а није остало без одговора Милана Кнежевића и Радуновића

0

Погледајте како је текла расправа у Скупштини Црне Горе, у дану бирања потпредседника Црне Горе, током које су по речима Милана Кнежевића (ДФ), али и по самом снимку седнице, посланице прошле власти били видно расположеније од посланика садашње владајуће коалиције из Демократског фронта. Наиме, Славен Радуновић, такође члан ДФ-а, изнео је информацију да је Драган Благојевић постављен од стране Владе на место в.д. директора полиције. Подсећања ради, Благојевић је дириговао хапшењем посланика Демократског фронта у Скупштини Црне Горе, приликом којег их је називао ''марвом и багром'', на шта су подсетили и Радуновић, и Кнежевић, као и Небојша Медојевић, чије обраћање такође можете погледати на каналу СРБИН.инфо.

На срећу, од те одлуке Влада Црне Горе је одустала, а то је саопштио премијер професор Здравко Кривокапић на 17. децембра. „Разматрајући све чињенице констатовали смо да не може онај ко је угрожавао посланике у Скупштини да буде будући вд директора Управе полиције (Благојевић). Јесте да је тај предлог постојао. Именоваћемо врло брзо, то ће бити име које је у овом тренутку најприхватљивије за све нас“, казао је Кривокапић, а преносе Вијести.

Ипак, остаће запамћено да су се посланици опозиције изругивали посланицима владајуће коалиције, између осталог уз речи: “Видим да су колеге расположне…. посебно сада када су добили директора полиције. Нек уживају.“

То није остало без одговора Милана Кнежевића. Погледајте шта је он том приликом поручио опозицији, као и премијеру Црне Горе професору Здравку Кривокапићу.