Прочитај ми чланак

СКУПШТИНА Он је нови шеф напредњакa задужен да вређа опозицију као Мартиновић-Ђука

0

Миленко Јованов, бивши истакнути функционер ДСС-а, прекаљен је режимлија и премазан свим бојама.

У политици је вртоглаво напредовао као „питомац“ Соње Лихт, усавршавао се у разним Сорош  „школицама и семинарима“.

Похађао је Сорошеву „Школу напредних политичких вештина“ и „Програм за будуће политичке лидере“ (2006—2007) у организацији Националног демократског института (САД);  „Подизање капацитета младе политичке елите Србије“ – Процедуре и право ЕУ (2007) у организацији Београдске отворене школе и Фондације Конрад Аденауер; Годишњи семинар (2012—2013) у организацији Београдског фонда за политичку изузетност Соње Лихт и Савета Европе.

Био је важан фактор и на високим функцијама и у Коштуничином ДСС-у да би као и НАТО-ДСС Шормаз природно прелетео у СНС 2015. године и убрзо постао потпредседник Вучићевог табора.

Oд завршетка школе је на грбачи народа и политика му је први посао у животу. Из буџета је на њега потрошено много новца будући да је све време на политичким функцијама и буџетској плати као: професор у Економско-трговинској школи у Кикинди, члан Надзорног одбора Центра „Сава“ у Београду, члан Општинског већа у Кикинди. Од 2012. године, посланик је у Скупштини АП Војводине и одборник у СО Кикинда. Од 2016. године до 2020. био је на позицији шефа посланичке групе Српске напредне странке у Скупштини АП Војводине и у Скупштини Града Кикинде. А након избора одржаних у јуну 2020. изабран је за народног посланика у Скупштини Србије…