Прочитај ми чланак

Скупштина: Народни посланик СНС жестоко напао др Јову Бакића и Раду Трајковић

0

Посланик владајуће Српске напредне странке (СНС) Марко Атлагић је данас, 09. 09. 2019., у Скупштини Србије, током расправе о Предлогу закона о дуалном моделу студија био веома критичан према представницима опозиције и појединим професорима Београдског универзитета, иначе противницима актуелне власти и председника Србије Александра Вучића.

Атлагић је наиме између осталог рекао:

„Др Јово Бакић је дана 17.01.2014. изјавио, цитирам – Александар Вучић је измећар Ангеле Меркел. То је исто, као да сам ја рекао: доктор. по трећи пут доцент, је најобичијнији говнар била Клинтона, Драгана Ђиласа и Вука Јеремића.”

Посланик СНС је још реко да Бакић пљује државу и градјане Србије, да износи грнусне лажи без доказа против предсеника Србије и да блати државу, а да Драгана Ђиласа зову Шики Мафија, а лидера ДС, Зорана Лутовца, зову Злутовцем

За Раду Трајковић која на изборној листи „Слобода“ наступа на предстојећим изборима на Косову, рекао да „лаже“ наводећи да нису истинити њени навод да су на Косово дошли људи из Републике Српске да застрашују и притискају градјане да на изборима гласају за Српску листу

Негодовао је и што је Трајковић називала припаднице Кобри које чувају председника Србије испред председништва „цицкама“ и питао какао би се осећала да неко тако нешто каже за њену ћерку док обавља свој посао.

На дневном реду седнице Скупштине је била обједињена расправа о Предлогу закона о дуалном моделу студија у високом образовању у Предлог закона о регулисаним професијама и признавању професионалних квалификација.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!