Прочитај ми чланак

Скупштина: Млади Шешељ открио тајни план ЕУ – Србији намењена судбина Македоније

0

Током Осме седнице Другог редовног заседања Скупштине Србије, народни опозициони посланик из редова Српске радикалне странке (СРС), Александар Шешељ, говорио је на које све начине Европска унија уцењује владајући режим СНС-СПС у Србији да призна независно Косово.

Тада је Александар Шешељ између осталог рекао и:

„Председник Француске, као једна од најмоћнијих фигура Европске уније је јасно рекао на пленуму Европског парламента да се ЕУ више неће ширити, да ЕУ не зна шта ће да ради са преосталих 28 држава чланица, када Велика Британија напусти ЕУ и да ЕУ иде путем реформи постојећег стања, а не пријема нових чланица.

То ми нисмо схватили као потпуну блокади, ми знамо овде боље него они када ћемо се придружити ЕУ и нисмо урадили ништа поводом тога. А од Србије се тражи да потпише правнообавезујући споразум са такозваном Републиком Косовом којим ће се омогучити чланства у УН, такозваној Републици Косово. Заузврат, ми треба да будемо примљени у Европску унију до неког измишљеног датума 2025 године. Па, као узор и примен ЕУ према нама треба да нам служи шта се десило после потписивања такозваног „Преспанског споразума” између Грчке и тадашње бивше југословенске Републике Македоније којом је Мекадонији званично промењено име.

Тако исто ће се то десити са Србијом ако потпише обавезајући споразум са такозваном Републиком Косовом око њиховог уласка у УН. Тиме ћемо ставити печат на признање нелегалног отцепљења 15% своје територије.

То треба да буде довољан разлог да све што нам долази из ЕУ узимамо за резервом, размотримо, да видимо да ли има ту добри ствари за нас или нема. А не да све што нам стиже из Брисела прихватама безусловно само да би испунили задата поглавља”.
А шта је још рекао Александар Шешељ у свом излагању у вези односа Србије са ЕУ погледајте у видео прилогу горе, па сами о свему донесите свој суд.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!