Прочитај ми чланак

Скупштина: Мило озаконио истополне бракове у Црној Гори,Медојевић објаснио и заштo

0

- Поштовани грађани, када чујете овај закон само да вас подсетим да је ова влада послушник од 1998 године оних светских кругова који су вам рекли да вам не требају фабрике, да држава не треба царинама да чува домаће пољопривредне производе, да не треба да имамо робне и девизне резерве, те да једна мала сиромашна економија не треба да има сопствену валуту и да не треба да буде војска на границама ЦГ, рекао је у црногорском парламенту један од лидера опозиционог Демократског фронта и председник Покрета за промјене, коментаришући намеру Владе ЦГ да донесе закон по коме се пред законом признају и истополни бракови.

А затим додао:

– Овај закон је у складу са кампањом дела глобалиста да се смањи број људи на нашој планети. Зато будите широко отворених очију јер се овде не ради да се спречи дискриминације једне мањинске заједнице – ја сам иначе увек био против било које дискриминације, против било кога, сваку сам мањну бранио, националну или било коју другу – већ се доноси закон који намеће нови систем вредности, закључио је Медојевић.

А шта је још овом приликом рекао народни посланик Медојевић, погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој суд.