Прочитај ми чланак

СКУПШТИНА: Маја Гојковић наредила, обезбеђење насрнуло на Бошка (НЕЦЕНЗУРИСАНО)

0

Ако може једна жена сама да изађе на кров своје зграде у Београду и супротстави се СНС хулиганима, било би ме стид да се ја као народни посланик не успротивим макар у Скупштини. Ако се не побунимо и заслужујемо да нас гази Александар Вучић. Ово поручује лидер Двери Бошко Обрадовић, након што га је обезбеђење уклонило из сале.

Позивам све грађане Србије којима је доста ове власти на личну побуну – свуда и на сваком месту! Не дозволите да нас деле и не пристајте на лаж! Идемо заједно док не ослободимо Србију! Биће времена да демократски разговарамо о нормалним стварима и разликама! До слободе! До победе

Обрадовић је у скупштинском холу рекао да су тиме прекршена мере Владе које јасно кажу да се мора поштовати физичка дистанца.

„Мени не само да су пришли док сам изражавао протест, већ су силом насрнули на мене“, истакао је.

Као разлог за свој протест и истиче то што је, према његовој оцени, све што се у Србији дешавало у вези са пандемијом коронавируса у директној вези са изборима.

„Пандемијска крива ишла је онако какав је био изборни интерес владајуће станке“, рекао је Обрадовић и подсетио да „вирус није постојао“ док је СНС прикупљао потписе, да би се потом претило италијанским и шпанским сценаријом, а данас се укида ванредно стање како би се за месец и по дана изашло на биралишта.

Док сваког дана имамо више од сто новозаражених и неколико мртвих, нема услова за изборе, ни здравствених, ни демократских, истакао је Обрадовић и подсетио да се залаже за одлагање избора за крај године када се оконча пандемија на светском нивоу.

„Сада није време за изборе, него за бунт“, поручио је Обрадовић и додао да ако се сада грађани не побуне, онда Вучић треба да нам ради то што нам ради и наредних 10 година.