Прочитај ми чланак

Скупштина: Министар Стефановић за мање од минут рекао пет пута Вучић

0

Током Пете седнице Другог редовног заседања Народне Скупштине Србије у 2019.г., у уторак 12. новембра, министар полиције, Небојша Стефановић, током расправе са опозиционим народним послаником из редова Српске радикалне странке (СРС), Александром Шешељем, рекао више пута Александар Вучић:

„Друго, што се тиче заштите наших националних интереса, није Вучић причао, него је Вучић наоружао нашу војску. Наша војска је данас захваљујући Александру Вучићу једна од најснажнијих у региону. Наоружана је оним наоружањем које смо ми желели, наоружањем које је војска тражила, наоружана у сарадњи са оним земљама које је хтела Република Србија. Да ли је било разних притисака? Јесте. Шта је био одговор Александра Вучића? Рекао је да је Србија суверена држава, независна држава, радићемо са онима са којима ми хоћемо. Тако се показује у пракси, не у теорији. У пракси се показује тако што Александар Вучић је тај који је заслужан, апсолутно заслужан, зато што се променила политика многих земаља према Републици Србији, зато што углед Србије данас значајно већи него што је био раније.”

А шта је још, током ове расправе рекао први човек српске полиције, погледајте у видео прилогу горе, па сами о свему донесите суд.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!