Прочитај ми чланак

Скупштина – Господе нема граница њиховог блама: СНС посланици поручили Вучићу …

0

Током расправе у Скупштини Србије, у суботу 24. октобра, када су народни посланици износили своје ставове о будућој Влади Србије, представници владајуће Српске напредне странке (СНС) су се пре свега истакли у исказима којима се одобрава политика Председника Србије Александра Вучића и велича његова улога како за опстанак српске државе и друштва тако и када је у питању историја Србије и Срба у 21 веку.

Тако на пример народни посланик Адам Шукало је у свом говору, током поменутог скупштинског заседања, подвукао:

– Морам да кажем и као човек, али и као народни посланик, да сан који сам имао да будем једног дана овде у Народној скупштини, а поготово да будем народни посланик, да сам остварио.

Тај сан сам остварио због подршке народа и грађана Републике Србије, али пре свега због визије господина Александра Вучића, председника Републике Србије, човека који у овом региону, не само у овом периоду, најбоље познаје српско питање, најбоље познаје сваки српски град, свако српско место, свако српско стратиште где се нашао, сваки српски манастир. Такав се није родио у прошлом веку. Да ли ће се родити неко у овом веку ко ће имати такве предиспозиције?

Није он без разлога председник Републике Србије и није Србија данас овде без разлога где јесте, она је ту искључиво због визије, због кредибилитета који је изградио Александар Вучић.

Управо из тог разлога ми сви који долазимо из других крајева где живе Срби гледамо данас у Србију, гледамо у Александра Вучића, како је рекло то више колега данас, као лидера, лидера који се одредио кредибилитетом, визијом и који је постигао резултате. Гледамо с поносом на Србију и из тог разлога гледамо поносно и на овај високи дом, на дом Народне скупштине Републике Србије.

А својој подршци Председнику Србије био је још упечатљивији и др Марко Атлагић који је свој скупштински говор завршио следећим речима:

– Укратко, Вучић је реформисао земљу, изградио је аутопутеве, школе, болнице, консолидовао јавне финансије, подигао војску на завидан ниво. Док је он то радио многи су пљачкали земљу, а данас је најављена и борба против корупције, без обзира на страначку припадност и на крају господине Владо Орлићу, председавајући, поручите господину председнику да ћемо извршити без поговора све задатке, стараћемо се да их извршимо.

А шта су остали посланици СНС рекли у суботу 24. октобра, у Скупштини Србије о свом страначком лидеру, погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.