Прочитај ми чланак

Скупштина: Брнабић стопирала да др Грујичић истражује последице НАТО бомбардовања

0

Ви из СНС-а сте, као што многе ствари радите само из маркетинга и пропаганде, тако сте и 2017. године кренули да формирате Комисију за истраживање последица НАТО бомбардовања. На челу Комисије је постављена докторка Дана Грујичић, прави човек на правом месту, три ваша министарства су то подржала, али на крају, када је требало то да се финишира, да се формализује премијер, тадашњи и данашњи, госпођа Брнабић није потписала тај документ и формално је то остало нерешено питање, рекао је у уторак 9. новембра једини опозициони народни посланик у Скупштини Србије, Владан Глишић, током скупштинске расправе везане за Закон о биоцидним производима.

А затим још додао:

– Зашто нисте спремни да истражите последице НАТО бомбардовања? Зашто нисте спремни да истражите последице у броју идентитету жртава? Зашто нисте спремни да истражите последице у еколошком смислу? Можда зато што сте загледани у ЕУ и даље радите исто ону агенду – ЕУ нема алтернативу, коју су радили и жути, како их ви зовете.

А шта је још у вези лицемерног односа режима СНС-СПС према НАТО савезу и ЕУ рекао посланик Глишић, погледајте у видео линку изнад па о свему донесите свој ваљани суд.