Прочитај ми чланак

ПРИЈАВИЛИ ИХ СКУПЉАЧИ ГЛАСОВА: По налогу СНС-а полиција приводи грађане Београда?!

0

Како сазнаје портал Директно, на територији општине Чукарица приведен је грађанин који је активистима Српске напредне странке узео папир на коме су били његови и лични подаци његове супруге.

Наиме, такозвани сакупљачи сигурних гласова за СНС су на врата приведеног грађанина зазвонили данас поподне. У разговору са њима он је схватио да имају све његове личне податке, укљућујући и матични број. Упозорио их је да немају право да поседују те податке и узео им тај лист, вративши им све остале.

Десетак минута након што су активисти отишли на врата је досла полицијска патрола, која га је обавестила да мора да пође са њима да у станици у својству грађанина да изјаву о томе шта се десило!? У станици му је дозвољено да се јави супрузи.

Давање изјаве траје већ више од два часа и у станицу полиције на Чукарици је отишао и адвокат Владимир Тодорић како би му пружио правну заштиту.

Поставља се питање где су границе лудила, јер уместо да се полиција бави онима који су узели и користе личне податке грађана, она се обрачунава са оним грађанима који се због тога побуне.