Прочитај ми чланак

ШКОРО: Вучић је постао еколошко и медицинско питање (ВИДЕО)

0

Новинар, Срђан Шкоро, констатовао је да Александар Вучић одавно више није политичко, већ еколошко и медицинско питање.

Све учесталији наступи беса, вике, агресије и ратоборности, Александра Вучића, предмет су коментарисања јавности, која је све више забринутија за здравље првог човека државе који, очито, све више губи тло под ногама.

– Није Вучић политичко питање, Вучић је, пре свега, еколошко питање и медицинско питање. Тиме морају да се баве људи који су за то надлежни, јер он нема везе са политиком, ми смо изашли из оквира политике. Неко ко изађе у пола једанаест увече на националну фрекфенцију и виче „Убијте ме, убијте ме“, сто пута, или виче „Срам вас било“, ви сте овакви… Обраћа се неком, не знате коме. То се дешава у пола једанаест ноћу, приликом посете болници где треба да буду примљени заражени од ковида. И сви тамо седе и двадесет људи који слушају спуштених глава. Наступ лудила, потпун. Директан пренос слома једне особе. На питање које нема благе везе са тим, не знате о чему се ради – анализирао је Шкоро наступ Вучића.

Подсетимо, приликом посете градилишту ковид болнице у Батајници, Вучић је дао низ бизарних изјава, које су шокирале јавност. Подсећамо на неке од њих:


– Најбоље решење, уместо да губите милионе -– лакше је људи да ме убијете. Урадите то већ једном, немојте више да се кријете иза друштвених мрежа – поручио је опозицији Вучић.

– Ја сам случајно рођен у Београду, ја сам човек сељак. Чувамо ми за црне дане – рекао је Вучић објашњавајући да држава плаћа све трошкове болничког смештаја.

– Тестирао сам се још 32 пута, 34 укупно. Сваки пут сам био негативан – правдао се Вучић.

– На основу информација које је имала БИА знало се да ће ковид да потраје па је управо због тога уложено у изградњу нове болнице – објаснио је Вучић.