Прочитај ми чланак

ШКОРО: Ево шта се крије иза најаве полицијског часа и сукоба Неше и Вучића (ВИДЕО)

0

Гост емисије "Интервју" на каналу Србин.инфо био је новинар Срђан Шкоро. Саговорник Дејана Петра Златановића причао је о најакутелнијим догађајима, који су уздрмали Србију, као и о најави полицијског часа на коме инсистира Кризни штаб.

„Хвале се да имамо највише вакцинисаних у Европи, а ћуте о томе да су пуне болнице вакцинисаних. Колико су онда те вакцине ефикасне ако је тако? На 50 заражених дневно су нам прошле године увели полицијски час, причали да ће бити мала гробља колико ће бити мртвих, а онда су све допустили иако је било више заражених, само да би организовали лажне изборе које је бојкотовала већина грађана и опозиција. После тога опет су претили полицијским часом због чега је народ изашао на улице и десио се велики протест. Народу је доста свега! Сваки дан се неко убије јер су људи очајни. невероватно колико се овај режим игра са свима нама“, истиче гост Србин.инфо.

Шкоро је коментарисао и ситуацију око Кокезе и Вучића, Вељка Беливука, Небојше Стефановића, Андреја Вучића…

„Овде је у питању борба око плена. Вучић и сви које је поставио, Србију доживаљавају као свој плен, а сада се тај плен смањио због короне или нечег другог, па су почели да се боре између себе. Конкретно, Небојша Стефановић је у сукобу са Андрејом Вучићем па сад испливавају афере јер се боре ко ће да добије цео плен. Веља Невоља је рекао да им је био добар кад је подметао оружје у Јајинце да испадне да неко хоће да убије Вучића, значи они сами себи и праве афере кад је потребно. Све режирају, све су то њихови људи, па ко је поставио Дијану Хркаловић на то место, ако не Вучић? Она и Веља су сигурни гласови, а они које премлате, уцене и натерају да гласају за СНС су капиларни гласови. Тако они функционишу“, истиче Шкоро.

Шта је још гост Србин.инфо испричао, погледајте у видео прилогу.