Прочитај ми чланак

СКАНДАЛОЗНО: Удовичић претворио трибину о спорту у промоцију СНС! (ВИДЕО)

0

СКАНДАЛОЗНО: Удовичић претворио трибину о спорту у промоцију СНС! (ВИДЕО)

Неколико огорчених грађана јуче је напустио трибину о спорту у Апатину јер се она претворила у страначки скуп Српске напредне странке.

Скупу је присуствовао и министар омладине Вања Удовичић, међутим, кад су људи схватили да је он ту као представник СНС, разочарани су напустили халу јер су очекивали да чују шта славни ватерполиста има да каже о спорту.

Како преноси портал телевизије Апатин, све је наговештавало да је у питању политика јер су за столом седели представници СНС из Апатина који немају везе са спортом. Иначе, тај скуп је у локалним медијима и најављен као трибина, међутим, један члан СНС саопштио је да је у питању политички скуп ове странке, а не трибина о спорту, што је шокирало грађане.

Након што је Удовичић завршио своје излагање, рекао је да жели да чује и људе из сале. Јавио се заменик председника општине Миодраг Бакић, иначе члан СПС, коме организатори нису дозволили да оде за говорницу јер је у сали страначки скуп.

Међутим, Бакић се ипак обратио окупљенима тако што је изашао испред њих и рекао како је част да Апатин угости великог спортисту као што је министар Удовичић и да је желео да окупи око 2.000 спортиста и спортских радника у спортској хали како би га слушали, али да је разочаран што је министар дошао као представник владајуће партије. Пошто Бакићу није било омогућено да заврши своје излагање и да постави питање министру, он је заједно са одређеним бројем грађана напустио скуп.

(Н. Г.)

Бакић хвалио спорт у Апатину
ЗАМАЛО ТУЧА ПРЕД МИНИСТРОМ

Иначе, на скупу умало није дошло до туче кад је Бакић хвалио учинак општинске власти у области спорта. Пошто су изнесене поједине критике о лошем стању спорта Апатина, он је изашао и говорио супротно. Како сазнајемо, тада се и побунио део окупљених грађана, а један од њих је чак кренуо ка њему, па је дошло до размене увреда. Млади из публике успели су да спрече тучу, након чега је Бакић демонстративно отишао. Он је на излазу поручио напредњацима: „Победићемо ми поново!“

Курир